Tuesday, 25 December 2012

kedai sendiri :)

Assalammualaikum semua. Ha ni aku nak setori sikit ni. Insyaallah pada hujung bulan depan aku akan bukak pet shop aku sendiri kat area rumah aku di puchong ni. Opening kedai aku nanti tu
 ( tarikh akan dimaklumkan kemudian ) aku nak jemput semua pet fans, ftnfdzl fans, viewers dan sesiapa pun lah untuk datang hadir untuk memeriahkan lagi opening pet shop aku nanti tu. Setelah lama aku simpan niat nak bukak pet shop sendiri, insyaallah termakbul bulan depan. Masa opening kedai aku nanti, aku akan buat makan-makan, promosi, dan afew other interesting stuff. So ape yang aku cube sampaikan kat sini is


DATANGLAH BERAMAI RAMAI YE NANTI KE PEMBUKAAN RASMI TFF PET PARADISE  :D

5 comments:

  1. puchong mana? aq tinggal kat puchong intan. boleh ushar pets.

    ReplyDelete
  2. puchong kat sebelah giant taman equine sana... ha mai lah nnt :)

    ReplyDelete
  3. Pet shop? Nak ambil pekerja tak? Saja cari pengalaman smntara tggu result keluar :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete