Tuesday, 8 January 2013

pasir kucing kitty's crumble dan bedding kritter's crumble



KITTY'S CRUMBLE

 BEDDING PALING JIMAT, BERKESAN DAN TAHAN LAMA DAN TAK BERHABUK 
satu bag boleh TAHAN LEBIH SEBULAN dgn harga KURANG DARI RM45 
. untuk KUCING kesayngn anda Mnyerp bau dan kelmbpan 6 kali ganda.
 Diprbuat dripd sbut kelapa . 
litter ni jimat sb lepas anda guna, bedding ni blh DLETAK DI PASU BUNGA SBGAI BAJA DAN PENYERAP AIR. ECO FRIENDLY.
 memang sgt berkesan utk menyerap bau. boleh POS.
sebarang pertanyaan sila sms 0133348899 - tff pet paradise.
kedai terletak di bandar putra permai puchong. dekat2 dgn giant sri kembangan dan pasar borong selangor. alamat ada di contect me.



KRITTERS CRUMBLE

BEDDING PALING JIMAT, BERKESAN DAN TAHAN LAMA DAN TAK BERHABUK
 satu bag boleh TAHAN LEBIH SEBULAN dgn harga KURANG DARI RM45 .
 utk reptiles n other small animal sprti guinea pig, rabbit, hamster, ular dan lain-lain. 
Mnyerp bau dan kelmbpan 6 kali ganda.
 Diprbuat dripd sbut kelapa dn plng sesuai untk jdi NESTING PLACE untk haiwn anda. 
bedding ini mmbuatkan haiwn ada rasa mcm di habitat sebenar mereka.
 bedding ni jimat sb lepas anda guna, bedding ni blh DLETAK DI PASU BUNGA SBGAI BAJA DAN PENYERAP AIR. ECO FRIENDLY.
  sebarang pertanyaan sila sms 0133348899 - tff pet paradise.
kedai terletak di bandar putra permai puchong. dekat2 dgn giant sri kembangan dan pasar borong selangor. alamat ada di contect me.
 

sugar glider homebreed untuk dijual

! HOLO !

ha korang , aku ade sugar glider for sale. male or female pun ada.
umur dh 2 bulan lebih nak ke 3 bulan. age macam ni sesuai dh untuk dijadikan pet.
dont worry, sy takkan bagi yang terlalu kecik yang bila you beli, kemungkinan besar akan jatuh sakit.
mereka semua aktif dan sihat. selera makan dorang pun ok. :)

kalau berminat sila lah sms number ni 0133348899

sugar glider ade di kedai saye. boleh datang dan pilih. eloknya sms dulu sebelum datang untuk pastikan masih ada lagi lah sugar glider nye. 

alamat kedai - 40 jalan bpp 8/3 bandar putra permai.
kalau korang tau giant sri kembangan senang la.
giant akan ada disebelah kanan, ade trafik light kat simpang 4 masuk kiri. akan nampak kawasan kedai2 kat situ. depan sikit dan uturn, masuk simpang kiri pertama ade restoran bintang bistro. kedepan sikit cari lah kedai number 40.
kedai masih tak banyak sangat barang sebab masih baru, tapi meh le datang jalan2 dan tengok apa yang ada sambil pilih sugar glider.
macam2 haiwan ade kat kedai tu :)

TFF PET PARADISE