Tuesday, 8 January 2013

sugar glider homebreed untuk dijual

! HOLO !

ha korang , aku ade sugar glider for sale. male or female pun ada.
umur dh 2 bulan lebih nak ke 3 bulan. age macam ni sesuai dh untuk dijadikan pet.
dont worry, sy takkan bagi yang terlalu kecik yang bila you beli, kemungkinan besar akan jatuh sakit.
mereka semua aktif dan sihat. selera makan dorang pun ok. :)

kalau berminat sila lah sms number ni 0133348899

sugar glider ade di kedai saye. boleh datang dan pilih. eloknya sms dulu sebelum datang untuk pastikan masih ada lagi lah sugar glider nye. 

alamat kedai - 40 jalan bpp 8/3 bandar putra permai.
kalau korang tau giant sri kembangan senang la.
giant akan ada disebelah kanan, ade trafik light kat simpang 4 masuk kiri. akan nampak kawasan kedai2 kat situ. depan sikit dan uturn, masuk simpang kiri pertama ade restoran bintang bistro. kedepan sikit cari lah kedai number 40.
kedai masih tak banyak sangat barang sebab masih baru, tapi meh le datang jalan2 dan tengok apa yang ada sambil pilih sugar glider.
macam2 haiwan ade kat kedai tu :)

TFF PET PARADISE

1 comment:

  1. Assalamualaikum... Tumpang tanye, berbaloi x kalau saye nak beli sugar glider sebelum saye nk masuk ke alam universiti?

    p.s kan pet dilarang bawak masuk ke dalam asrama

    ReplyDelete