Tuesday, 18 December 2012

blog world, im back :)

! HEY HEY HEY HEY HEY !
  ! HOLO HOLO HOLO !

Ya Rabbi, lamanya aku dah tinggalkan dunia blogging ni. ( eceh )
Aku tinggalkan bukannya sebab apa, blog dulu tu dh tak ingat password. 
HA NI I AM BACK YAW !

So sekarang aku nak mula balik berblogging. Ini kira kerja sampingan aku selain nak membuat video untuk korang di youtube. Aku harap, blog aku ni akan jadi menarik untuk korang baca coz aku ingat aku nak share macam-macam dalam blog ni termasuk la aku punya side bisnes jual haiwan peliharaan. Aku nak kongsi ilmu yang aku tahu tentang binatang-binatang yang maybe korang tak pernah amik kisah ke, kurang kisah ke. Mana la tau lepas dah baca ape yang aku tulis ni, korang jadi animal lover jugak ke kan? :) 

Pastu dalam blog ni jugak aku nak share aku punya perjalanan hidup ke, pengalaman ke, ape-ape pun lah yang aku rasa aku patut nak kongsi dengan korang. So hopefully korang enjoy kayh.

2 comments:

  1. mna ah tempat follow ur blog ten?
    huhu~ bru ingt nak follow

    ReplyDelete
  2. nak pergi la pet shop adik tff

    ReplyDelete